Kenburns

Recanvis Barberà

Carrer dels Marquesos de Barberà 127 local 1 08210 Barberà del Vallès Barcelona Espanya
93 624 82 81

Recanvis per a l'automòbil i vehicles industrials a Barberà del Vallès

Sigui per la seguretat o per l'el ús normal del vehicle, les peces es desgasten o s'avarien i és necessari reposar-les. En Recanvis Barberà disposem d'un gran estoc de recanvis i recanvis per a automòbils i vehicles industrials per a clients particulars i professionals.

Som experts en el sector, per això, tant a particulars com a professionals els oferim assessorament i informació veraç i precisa per adquirir aquesta peça que necessita el seu vehicle.

Descobreixi en el nostre establiment la més àmplia gamma de peces noves i originals de les millors marques: kits de frens, bugies, amortidors, bobines d'encès, corretges, refrigerants, lubrificants, injectors, vàlvules, bombes d'injecció, bateries, eixugaparabrises, filtres, ròtules i tot el que el seu vehicle necessiti per a un correcte funcionament.

No de més tornades buscant aquesta peça que el seu cotxe o camió necessita, venja a veure'ns.

Tenim un servei de lliurament a domicili ràpid i eficient per a tallers de reparació de l'automòbil i professionals del sector.

Contacta amb nosaltres

Si us plau, revisa els camps seleccionats
Abans de signar/enviar la sol·licitud, ha de llegir i acceptar la informació bàsica sobre protecció de dades que es presenta en la política d'ús de dades

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres

Ens posarem en contacte amb tu tan aviat com sigui possible

feu clic per a copiar el mailemail copied